Kom igång med din bokföring & redovisning!
Kom igång med din bokföring & redovisning!
Så sköter vi din redovisning och bokföring online

Att vara kund hos Revisium är enkelt – vi sköter din bokföring online och helt digitalt! Varje månad skickar du bara in dina verifikationer till oss genom att fota dem med vår app som du laddar hem till din mobil, så sköter vi resten! (Vill du går det självklart även bra att skicka in fysiskt). Vår digitala lösning är enkel att använda, och det enda som behövs är en smartphone. På detta sett spelar det ingen roll vart din verksamhet ligger; alla kan ta del av våra låga priser och smarta bokföringslösningar. Nedan visar vi hur processen ser ut för dig som kund hos redovisningsbyrån Revisium. Har du några frågor – tveka inte att kontakta oss.  Så sköter vi din redovisning och bokföring online

Att vara kund hos Revisium är enkelt – vi sköter din bokföring online och helt digitalt! Varje månad skickar du bara in dina verifikationer till oss genom att fota dem med vår app som du laddar hem till din mobil, så sköter vi resten! (Vill du går det självklart även bra att skicka in fysiskt). Vår digitala lösning är enkel att använda, och det enda som behövs är en smartphone. På detta sett spelar det ingen roll vart din verksamhet ligger; alla kan ta del av våra låga priser och smarta bokföringslösningar. Nedan visar vi hur processen ser ut för dig som kund hos redovisningsbyrån Revisium. Har du några frågor – tveka inte att kontakta oss.  Våra bokförings rutiner

1. Samla ihop allt material

Efter avslutad period samlar du ihop dina verifikat. Beroende på om du är vecko-, månads-, kvartals- eller årskund sker detta med varierande frekvens. Både inkommande och utgående fakturor samlas ihop, och kompletteras med periodens kvitton från eventuella företagskort.

2. Skicka in materialet

När materialet är ihopsamlat skickar du in det till Revisium. Digitala fakturor skickas till vår mejl, och fysiska verifikationer som t.ex. kvitton eller fakturor fotas smidigt skickas med mejl. Här meddelar du även underlag för de löner som ska tas ut för den senaste perioden.

3. Få koll på siffrorna

Härefter får du en rapport av Revisium med all nödvändig information om den gångna perioden; resultaträkning, balansräkning, även kundkontra om du använder vår fakturerings tjänst. Här finns även tydlig information om hur mycket skatt företaget ska betala och när det ska finnas hos Skatteverket.

4. Alltid till hands för dig

Du som kund kan alltid kontakta oss för stora eller små frågor som rör din verksamhet. Vi tar heller inget betalt för att svara på de vardagliga frågor som då och då uppstår för de allra flesta av våra kunder. Det tycker vi helt enkelt ska ingå hos en riktigt bra redovisningsbyrå.
LOGGA IN