Om Revisium - Företaget bakom bokföringen


Här hittar du allt om Revisium; om vår redovisningsbyrå samt affärside.

Om Revisium -

Företaget bakom

bokföringen


Här hittar du allt om Revisium; om vår redovisningsbyrå samt affärside.


Om oss

Vi på Revisium tycker att priset för löpande bokföring och redovisning länge har varit alldeles för högt hos Sveriges redovisningsbyråer. Även för mindre företag med ett ganska begränsat antal verifikationer och anställda hamnar kostnaden för bokföring ofta på flera tusenlappar varje månad. Pengar som vi är övertygade om kan göra mycket mer nytta på andra håll i företaget.

Därför grundade vi Revisium som en redovisningsbyrå i Stockholm under sommaren 2016 och vår filosofi är enkel; Revisium ska förenkla vardagen för alla småföretagare genom att erbjuda smarta bokföringstjänster till marknadens lägsta pris.

Vi erbjuder också fast månadsarvode och detta har upplevts som en trygghet av våra kunder då de hela tiden är säkra på vad våra tjänster kostar. Vi på Revisium skiljer oss från andra redovisningsbyråer då priset är billigare, och tjänsten är enklare!

Affärsidé

Revisiums affärsidé är att genom ett ständigt kostnadsfokus och en effektiv process erbjuda marknadens lägsta priser, som förenklar vardagen för alla småföretagare.

Daniel Jurisson, Redovisningskonsult
LOGGA IN